Lupus Praesidium

Lupus Praesidium

Lupus Praesidium

Er komen steeds meer wolven in Nederland en dat is alleen maar mooi en goed. De wolf heeft een hoop voorstanders maar helaas groeit het aantal tegenstanders ook.

Wanneer media, in lijn met tegenstanders, hun ideologie, hun “waarheden” publiceren en beginnen te misleiden, wanneer emoties de nieuwe gerelateerde feiten zijn, wanneer het publiek misleid wordt, wordt het tijd voor tegen actie.

Daarvoor is Lupus Praesidium (wolven beschermers) Voor mensen die de wolf willen beschermen, die net even verder willen gaan dan bemiddelen, net even verder willen gaan dan conflict arm en die een weerwoord willen geven op de negatieve berichtgeving en reacties. Voor mensen die net even dat stapje extra willen zetten om de wolf te beschermen.

In de FB groep kunnen ideeën en mogelijkheden gedeeld worden met betrekking tot hoe we de wolf kunnen beschermen. Dat kan zijn beschermen via (social) media maar ook in de praktijk. Deel je deze visie schroom dan niet en meld je aan bij onze facebook groep en dan kunnen we kijken wat we kunnen bereiken.

Doel van Lupus Praesidium is het oprichten van een stichting ter bescherming van de wolf in Nederland met de naam Lupus Praesidium. 

Help mee deze stichting realiteit te worden. Doneer Nu.. en vertel en of deel het door.

Doneren kan via deze link..

Deze stichting zal tot doel hebben het beschermen van de wolf op alle mogelijke manieren. 

  • Via sociale media. 
  • Door nieuws berichten. 
  • Ontkrachten van motivaties die beheren van de wolf toestaan. 
  • Een tegen woord geven tegen alle anti wolf groeperingen. 
  • Als het moet en financieel haalbaar is zaken aanspannen die de wolf kunnen beschermen . 
  • Als het financieel haalbaar is mensen/organisaties etc aanklagen die de dood van een wolf veroorzaakt hebben.