Dit is wel een heel apart verhaal.

Dit is wel een heel apart verhaal.

Had hij niet al na de eerste keer actie moeten ondernemen? Er lopen al jaren wolven rond in Nederland waarom niet eerder actie om zijn schapen te beschermen? Waarom niet je schapen al na de 1e keer beschermen als je weet dat er misschien een wolf in de buurt is?. Dit is dom. Dit was vragen om aandacht.. Je weet dat de wolf terug komt als hij eenmaal een makkelijke hap heeft gehad( als het al een wolf was). Dit was gewoon je schapen op een serveer blaadje laten liggen. Als hij zo van zijn schaapjes houd waarom dan niet al meteen in veiligheid gebracht of beschermt met degelijke afrasteringen? Dit is wel een heel apart verhaal. En of de wolf de maas over kan zwemmen ? Ja natuurlijk kan hij dat en dat weet iedereen. Dus ook daar op een degelijke manier beschermen. https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3206267/opnieuw-11-schapen-van-boer-jos-doodgebeten-derde-keer-in-vijf-dagen-tijd


Reageren is niet mogelijk.